Pro Art Lijstenmakerij in Nijmegen

Welkom bij Pro Art Lijstenmakerij in Nijmegen – dé plek waar vakmanschap en toewijding samenkomen in het inlijsten van kunstwerken. Maar wie zijn wij eigenlijk?

Pro Art Lijstenmakerij is niet zomaar een lijstenmakerij. Wij zijn een gepassioneerd team van vakmensen met een gedeelde liefde voor kunst en ambacht. Vanuit Pro Art stapt u direct onze lijstenmakerij binnen, waar u wordt verwelkomd in een ruimte waar het werk bekeken kan worden en de perfecte lijst wordt gekozen.

Achterin onze lijstenmakerij bevindt zich onze werkplaats, waar vakmanschap tot leven komt. Hier worden met uiterste precisie passe-partouts op maat gemaakt en kunstwerken vakkundig ingelijst. Of u nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist een klassiekere look, ons team staat voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Bij Pro Art Lijstenmakerij staan kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service centraal. Wij streven ernaar om uw kunstwerken te laten stralen zoals u dat voor ogen heeft.

Maar wie zijn de gezichten achter deze ambacht? Maak kennis met onze getalenteerde medewerkers, elk met hun eigen expertise en passie voor het vak. Ontdek wie zij zijn en wat hen naar Pro Art heeft gebracht.

Eline werkt sinds 2017 in de lijstenmakerij en is sinds 2024 eigenaresse van Pro Art. Ze is het gezicht van onze lijstenmakerij en heeft na jarenlange ervaring in de optiek een oog ontwikkeld voor vorm en kleur. Zo weet ze een lijst te kiezen die uw kunstwerk versterkt en tot zijn volle recht laat komen.
Mike werkt sinds zomer 2023 bij de ProArt en volgt samen met Bert de opleiding tot lijstenmaker bij Nimeto in Utrecht. Ook is hij actief als kunstenaar en heeft de opleiding Beeldende Kunst afgerond het St.Joost te Breda in 2020. Mike tekent graag en wordt enthousiast van zo veel mogelijk verschillende manieren te ontdekken om te tekenen.
Bert werkt sinds 2023 bij Pro Art, hij is gecertificeerd lijstenmaker en kan inlijsten op museaal niveau. Ook Bert is afgestudeerd Docent beeldende kunst en vormgeving.
Livia werkt sinds 2018 bij Pro Art en is een ervaren lijstenmaakster. Daarnaast werkt ze als zelfstandig illustrator. Ze heeft veel kennis over druktechnieken, textielverf en illustratietechnieken.

Kom langs en ontdek wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze lijstenmakerij en uw kunstwerken tot leven te brengen.