Welkom bij Pro Art Laat zien, waar kunst tot leven komt! Naast het ambachtelijk maken van lijsten hebben we een betoverende galerij gecreëerd waar lokale kunstenaars hun werk kunnen exposeren. Onze lokale galerij is een bruisende ontmoetingsplek waar de kunstscene van Nijmegen tot bloei komt.

Wij geloven in het belang van lokale kunst en bieden een laagdrempelige manier voor Nijmeegse kunstenaars om hun talent te laten zien en hun kunst te verkopen. De samenstelling van onze galerij wisselt regelmatig, waardoor we een gevarieerd en levendig aanbod aan lokale kunst kunnen presenteren. Dit zorgt ervoor dat elke keer dat u onze galerij bezoekt, u wordt verrast door nieuwe creaties en inspiratie opdoet.

In deze blog leest u over de achtergrond van de kunstenaars, wat hun inspireert en hun werkwijze. Ook vertellen ze u natuurlijk wat over de werken die op dit moment mij Pro Art hangen. Bent u benieuwd naar de werken en hun diversiteit? Kom dan vooral eens langs!

Bekijk hier vast een voorproefje:

Overzicht van Pro Art Laat zien. Divers werk van lokale kunstenaars.

Wij zijn er trots op kunstkopers en kunstenaars samen te brengen in onze galerij. Op donderdag, vrijdag en zaterdag staan we klaar om met u te praten over de werken die er hangen. Kom langs, maak een praatje met onze gepassioneerde medewerkers en laat u inspireren door het diverse aanbod van kunstwerken.

Houd er rekening mee dat alle werken maximaal 3 maanden bij ons in de galerij hangen, dus zorg ervoor dat u regelmatig langskomt om geen enkel meesterwerk te missen!

Pro Art Laat zien lokale kunstenaars expositie

Deelnemen

Interesse om te exposeren bij Pro Art Laat zien? Dat kan! Iedere 3 maanden maken wij een nieuwe selectie uit alle aanmeldingen. Bekijk hier de mogelijkheden. 

De verkoop loopt via de kunstenaar. Dus bij interesse zullen wij de kunstenaar benaderen en die regelt verder de betaling met de koper. Wij als Pro Art vragen (alleen bij verkoop) 20% van het verkoopbedrag. 
Wij als Pro Art zullen uw werk laten zien, promoten, eventueel het verhaal erbij vertellen, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor uw werk. Wel gaan wij met zorg met uw werk om!

WhatsApp-groep

Wil je niets missen van de nieuwe exposities van Pro Art Laat zien? Neem dan gezellig deel aan onze WhatsApp-groep: Pro Art prikbord. Hier delen we onder anderen nieuws over de werken van Pro Art laat zien. Deelnemen is geheel vrijblijvend!